Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

#3 αγαπημενα προιοντα!!!!

Γεια σας κοριτσιαααα!!!
Σ 'αυτο το ποστ θα σας δειξω 3 αγαπημενα προιοντα που χρησιμοποιω συνεχεια....Ξεκιναμε λοιπον!
1. Η πολυπαγαπημενη μου μασκαρα , της Amy's cosmetics-XXL volume mascara, τι να πρωτο πω για αυτη την μασκαρα απλα την λατρευω την εχω αγορασει παρααα πολλες φορες , δινει ογκο και μηκος και κανει τις βλεφαριδες τοσο τελειες ...μια δοκιμη θα σας πεισει ουτως η αλλως ειναι πολυ οικονομικη ,συμφερει να την αγορασετε!
2.Μια βαση για τα ματια , vital* radiance- smoothing eye primer , την εχω παραγγειλει απο το internet εδω και πολυ καιρο σε αρκετα χαμηλη τιμη  ,τωρα κοντευει να τελειωσει αλλα σιγουρα θα την ξανα παρω ...σε σωστη ποσοτητα κανει τις σκιες να αποδιδουν 100% το χρωμα τους και να μενουν για αρκετες ωρες.
3.Ενα lipgloss , σε φουξια-κοραλι χρωμα...εχει μια εντονη αλλα ωραια γλυκια μυρωδια και εχει ακριβως την ιδια αποδοση και στα χειλι με αυτη που φαινεται στο σωληναριο, το φοραω συνεχεια ειναι τελειο το χρωμα ειδικα τωρα το καλοκαιρι.... το ειχα αγορασει απο μαγαζακι τυπου 1 ευρω και εχουν ξεθωριασει τα γραμματα οποτε δεν μπορω να σας πω την ονομασια του αλλα ισως σας βοηθησει η εικονα.
Αυτααα απο μενα και για σημερα , ελπιζω να σας φανηκαν εστω και λιγο χρησιμα και να σας αρεσε αυτο εδω το ποστ, περιμενω σχολια σας για να μου πειτε αν και εσεις εχετε δοκιμασει καποιο απο αυτα ...Θα τα πουμε συντομα , φιλακιαααα <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου