Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Μάσκα προσώπου απο άργιλο!

Γεια σας κοριτσια μου ...
Σημερα αποφασισα να σας κανω ενα ποστ για την αγαπημενη μου μασκα προσωπου απο αργιλο σε μορφη παστας, γιατι πραγματικα πιστευω πως πρεπει να την δοκιμασετε!
Μιλαω για αυτην...

Ειναι απο την εταιρια Victoria Silk Touch και την βρηκα στα Jumbo .Αρχικα να σας πω οτι στοιχιζει μολις 2 ευρω και εχει μεσα 150 ml δηλαδη πολυ προιον. Η μυρωδια του ειναι πολυ εντονη ,εμενα αυτο δεν με ενοχλησε! Το χρωμα της ειναι χακι-πρασινο ...
 Και παμε τωρα στο τι κανει αυτη η μασκα?! Την εχω χρησιμοποισει 3 φορες μεχρι τωρα μια-το πολυ δυο φορες την εβδομαδα ειναι μια χαρα! Η πρωτη αισθηση οταν την εβαλα ηταν λες και εβαλα παγο και θελει αρκετο προιον να γινει παχυ .Την απλωσα σε ολο το προσωπο και επρεπε να περιμενω 20 λεπτα καθως περνουσε η ωρα ενιωθα το δερμα μου να με τραβαει καθως ολο και περισσοτερο εσφιγγε η μασκα .Επειτα την επλυνα με αφθονο νερο και ενιωσα το δερμα μου ΤΟΣΟ καθαρο και λεια την επιφανεια του -το δερμα μου ηταν και φαινοταν λαμπερο και πολυ απαλο. Διεκρινα οτι καθαρισε πολυ καλα τους πορους μου και τα μαυρα στιγματα οπως υποσχεται και οσο την χρησιμοποιω βλεπω ολο και καλυτερα αποτελεσματα .Ειναι η αγαπημενη μου !!!
Αυτο ηταν το συντομο ποστ που ηθελα εδω και μερες να σας κανω ! Αν ψαχνετε καποια μασκα σιγουρα να την δοκιμασετε ! Πειτε μου απο κατω αν την εχετε δοκιμασει η αν εχετε δοκιμασει μασκα σε αργιλο απο αλλη εταιρια -και πως σας φανηκε?! Ελπιζω να σας αρεσε και να σας βοηθησε το ποστ μου αν ψαχνετε κατι τετοιο!
Θα τα πουμε συντομα ..
Φιλακιααα <3

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Nails of the day ! ♛

Γεια σας κοριτσια μου !
Στο σημερινο ποστ σας δειχνω πως εφτιαξα στα ψευτικα νυχακια μου ενα χαριτωμενο σχεδιο !
 Οπως σας ειχα δειξει στο προηγουμενο haul αγορασα αυτα τα νυχια με την κολλα απο τα Jumbo , τα οποια τα εχω αγορασει αρκετες φορες.Επειδη εχει 24 μεσα μου εφτασαν να τα φτιαξω και δευτερη φορα . Το πρωτο μου βημα λοιπον ηταν να τα κοψω και να τα λιμαρω στο μεγεθος που θελω .Επειτα με την κολλα αυτη σιγα-σιγα τα κολλησα και τα πιεσα πολυ πανω στο πραγματικο μου νυχι μεχρι να καταλαβω οτι ειναι ενταξει.











Διαλεξα τρια μανο για να κανω τα νυχακια μου. Το πρωτο που διαλεξα ηταν και η βαση μου ειναι ενα ροζ απαλο υπεροχο χρωματακι με το οποιο περασα ολα τα νυχια τρεις στρωσεις απο την εταιρια Gina -το νουμερακι εχει σβηστει δυστυχως. Μετα επελεξα ενα μοβ για να κανω την γραμμη του γαλικου απο την Golden Rose - το νουμερο 344 και μαλιστα λεει οτι περιεχει και πρωτεινη.Αφου ειχα τελειωσει ... κατι μου ελειπε γιατι τα ηθελα πιο εντυπωσιακα , ετσι διαλεξα ενα μανο απο τα H&M με ασημι γκλιτερακια για να κανω τα δυο δαχτυλα απο καθε χερι .
Ενα πολυ γρηγορο αλλα και εντυπωσιακο σχεδιο για τα νυχια και ας ηταν σε ψευτικα νομιζω οτι φαινεται πολυ ομορφο γιατι φροντισα να τα κοψω σε φυσιολογικο μεγεθος .Δειτε και το αποτελεσμα, μην δινετε σημασια σε αυτη την μαυρη κουκιδα!!
Ελπιζω να σας αρεσε αυτο το συντομο ποστ και να σας εδωσα μερικες ιδεες!Θα περιμενω τα σχολια σας!
Θα τα πουμε συντομα !
Σας φιλω xxx <3