Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Mini makeup haul ♥

Γεια σας κοριτσια μου, ελπιζω ολες να ειστε καλα! Σημερα θα σας δειξω λιγα πραγματακια που πηρα τον τελευταιο καιρο.
  • Κραγιον Oriflame -pure colour radiant red : Ειναι ενα κοκκινο βαθυ, ΠΟΛΥ ενυδατικο κραγιον με shimmer μεσα, μυριζει κερασι, δεν εχει καθολου καλη διαρκεια καθως μετα απο λιγη ωρα φαινεται στα χειλι σαν να εχετε βαλει απλα ενα liposan κοκκινο.
  • Μολυβι χειλιων+ματιων Glamorous -no.41 : Ενα ωραιο nude μολυβακι το οποιο ειναι και αδιαβροχο, ενω στο χερι γραφει κατευθειαν στα χειλι θελει αρκετη προσπαθεια και η συσταση του κολλαει λιγο-ισως επειδη ειναι αδιαβροχο..(για αυτα τα δυο πρωτα θα σας εχω swatch απο κατω)
  • Μια μικρη παλετα Glamorous-no.3 : Εχει δυο αποχρωσεις μεσα η μια ειναι για bronzer και η αλλη για highlither, η αληθεια ειναι οτι η σκουρη αποχρωση δεν κανει για bronzer γιατι ειναι πολυ ανοιχτοχρωμη αλλα ειναι ωραια σαν σκια οπως και η ανοιχτη αποχρωση αλλα μπορειτε να την βαλετε και στα φρυδια, η ανοιχτη αποχρωση εκτος απο σκια ειναι οντως πολυ καλη για λαμψη.
  • Πινελο με δυο μεριες απο H&m : Η μια μερια χρησιμευει για ρουζ ,καλο σαν πινελο ,εχει πολυ πυκνες τριχες αλλα δεν ειναι πολυ μαλακες η αλλη πλευρα εγω το χρησιμοποιω για το κονσιλερ και ειναι πολυ καλο και οι τριχουλες του καλυτερης ποιοτητας, γενικοτερα δεν μαδαει ουτε χαλασε το σχημα του μετα απο το πλυσιμο .
  • Μασκαρα απο H&m - volume mascara : Αυτη η μασκαρα τεραστια αποτυχια ,οταν πηγα να την φορεσω λερωθηκα παντου -δηλαδη αν ανοιγοκλεισεις τα ματια σου απλα-  εχει ενα τριχινο μεγαλο βουρτσακι αλλα τι να το κανεις αμα δεν λειτουργει σνα μασκαρα την αφησα και για λιγες μερες ανοιχτη μηπως πειξει αλλα τιποτα .
Αυτα ηταν τα πραγματακια που πηρα ελπιζω να σας αρεσε αυτο το συντομο ποστ.. Εχετε δοκιμασει καποιο? Αφηστε μου απο κατω τα σχολια σας .

Θα τα πουμε συντομα...
                                                                       Φιλακια!

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Review : Erre due eye and lip pencils ●

Γεια σας αγαπημενες μου αναγνωστριες .
Αυτη τη φορα επεστρεψα με ενα review στα αγαπημενα μου μολυβια ματιων και χειλιων απο την Erre due!
Αυτη την στιγμη εχω στην κατοχη μου αυτα τα 4 μολυβια ,δυο ματιων και δυο για τα χειλι. Αρχικα θελω να σας πω οτι ολα ειναι εξαιρετικα. Να ξεκινησουμε ομως με την πρωτη κατηγορια -τα μολυβια ματιων που εχω - το πρωτο ειναι ενα πετρολ σκουρο απο την σειρα Silky eye pencil το νουμερο 11 και το αλλο ειναι ενα καφε απο την σειρα Chopstick το νουμερο 09. Εχουν εξαιρετικη αποδοση χρωματος καθως και βουτυρενια συνθεση οποτε ειναι πολυ μαλακα σαν μολυβια, επισης και τα δυο εχουν shimmer μεσα τα οποια στο ματι δεν φαινονται σχεδον καθολου. Το πετρολ το φοραω συνηθως τους καλοκαιρινους αλλα και τους ανοιξιατικους μηνες σαν μολυβι , σαν eyeliner αλλα εχω βρει και αλλη μια χρηση στην οποια τοποθετω το μολυβι σε ολο το κινητο μου βλεφαρο και το σβηνω οποτε γινεται μια καλη βαση για σκιες σε τετοιες αποχρωσεις. Το καφε μολυβι εχει αντικαταστησει το μαυρο μαλυβι τις πρωινες κυριως ωρες και αυτο το χρησιμοποιω με ολους τους παραπανω τροπους , συν αλλοους δυο τροπους. Αυτοι ειναι :οτι το φοραω σαν μολυβι φρυδιων και ειναι εξαιρετικο χρειαζεται λιγη ποσοτητα και ενα βουρτσακι για τα φρυδια και εχει τελεια αποτελεσματα και ο δευτερος τροπος ειναι οτι το χρησιμοποιω σαν μολυβι χειλιων σβηνοντας το με το χερι μου .Επειτα συνεχιζουμε με τα μολυβια για τα χειλι που τα φοραω σαν περιγραμμα αλλα και σαν κραγιον αφου δεν μου ξηραινουν καθολου τα χειλι ενω ειναι τελειως ματ το τελειωμα τους, επισης και αυτα οπως και τα μολυβια ματιων εχουν βουτυρενια συνθεση και εντονη αποδοση .Εχω ενα nude  με ροζ υποτονους απο την σειρα Chopstick το νουμερο 23 , ειναι παρα πολυ ωραιο το εχω συνδυασει τελεια με ολα τα nude μου κραγιον .Το αλλο που εχω ειναι ενα μπορντο χρωμα που σπανια βρισκεται παρομοια αποχρωση στην αγορα ειναι απο την σειρα Lasting contour το νουμερο 55. Αυτο που εχω να πω κλεινοντας ειναι οτι εχω μεινει απιστευτα ευχαριστημενη απο ολα τα μολυβια της Erre due και χειλιων και ματιων και σιγουρα θα δοκιμασω και αλλα ,σας τα συστινω πραγματικα γιατι εκτος απο ολα τα καλα που ανεφερα προηγουμενως , τα συγκεκριμενα μολυβια ειναι πολυ σταθερα δεν θα ''τρεξουν'' ουτε θα φυγουν απο την θεση τους για πολλες ωρες, επισης ειναι αρκετα οικονομικα.
 Αυτα απο μενα..ελπιζω να σας φανηκε χρησιμο αυτο το ποστ. Θα ηθελα να μου γραψετε αν εχετε δοκιμασει τα μολυβια της Erre due και πως σας φανηκαν ?

Θα τα πουμε συντομα...
                                                            
                                                                       Φιλακιαααααα <3

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Φτιαξτε το δικο σας μπομπαρι+δημιουργηστε ευκολα τον κοτσο ↓

Γεια σας κοριτσια μου, εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε!
Ειμαι εδω με ενα ποστ που σας δειχνω πως να φτιαξετε το δικο σας μπομπαρι με πολυ ευκολο τροπο για να δημιουργησετε τους πιο εντυπωσιακους κοτσους η να δωσετε ενα πιο επιμελως ατημελητο στυλ...την ιδεα την πηρα απο διαφορα βιντεο στο youtube.
Αυτα που θα χρειστειτε ειναι μια καλτσα μακρυα και ενα ψαλιδι , επειτα κοβετε στην περιοχη των δαχτυλων το στρογγυλο μερος και λιγο πιο κατω αν θελετε...Το επομενο βημα ειναι να αρχισετε να διπλωνεται-γυριζεται την καλτσα ωστε να γινει οπως στην φωτογραφια!

Πανευκολο εε? Και τωρα ας δουμε συνοπτικα πως θα δημιουργησουμε τον κοτσο!Εκτος απο το μπομπαρι που μολις δημιουργησαμε θα χρειαστουμε ενα λαστιχακι, μια χτενα και μερικες φουρκετες για στερεωμα! Και ξεκιναμε .. αν θελουμε να ειναι πολυ εντυπωσιακος ο κοτσος μας θα χτενισουμε πολυ καλα τα μαλλια και θα πιασουμε μια ωραια κοτσιδα οσο ψηλα την θελουμε εμεις , επειτα συκωνουμε τα μαλλια απο την κοτσιδα μας ορθια και περναμε το μπομπαρι μας , αρκετα πανω κοντα στις ακρες το σταματαμε εκει ωστε τα μαλλια να γυρισουν σαν ''συντριβανι'' με την βοηθεια μας...

Επειτα κρατωντας και με τα δυο χερια μας πιανουμε τα μαλλια μαζι με το μπομπαρι και αρχιζουμε να γυρναμε και τα δυο μαζι μεχρι να γινει ο κοτσος , μετα στερεωνουμε καποια μαλλια που μπορει να προεξεχουν με φουρκετες .Εγω το εκανα επιμελως ατημελητο και δεν χτενισα τα μαλλια της αδερφης μου που ειναι στην φωτογραφια τα επιασα απλα κοτσιδα και φαινεται καπως ετσι!

Το αποτελεσμα μου αρεσει πολυ  γιατι οταν τα πιανω χωρις το μπομπαρι φαινονται ασχημα... Ελπιζω να σας βοηθησαν οι φωτογραφιες και να το βρηκατε ενδιαφερον ..Θα χαρω πολυ να μου γραψετε στα σχολια σας αν το δοκιμασατε και αν σας φανηκε ευκολο ,παντως μετα απο 1-2 δοκιμες θα γινει καλυτερος ..Αυτα απο μενα αγαπητες αναγνωστριες , επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι εφτιαξα στο facebook μια σελιδα για το blog με το ιδιο ονομα - ετσι θα χαρω πολυ να σας δω και εκει για να τα λεμε πιο συχνα...

Φιλακιαααα...